Jubilæum 75 år

Jubilæumsfest

Reception og jubilæumsfest

Rigtig mange mennesker mødte op til receptionen i forbindelse med Bristols 75 års fødselsdag d. 28/2 2009. Der har nok været mindst 100. Fra Albani var der besøg af distriktcfef for Syddanmark, Jørgen Eriksen og direktør for Albani Fonden, Paul Nissen, der overrakte en chek på 30.000 kr. til indkøb af nýe poolborde.

Jubilæumsfesten havde ca. 60 deltagere, der blev belønnet med rigtig god mad og dejlig musik. Der var en ekstra belønning til de tre, der har været mest ihærdige med hensyn til at spille jubilæumskampe ( Ernst Mortensen, Tonny Rasmussen og Jørgen Michelsen).EM

Bristol var i jubilæumsåret medarranggør af hele 3 EM-arrangementer: 3 bande for herrer i Odense Kasernehal, EM 3 bande for kvinder og EM international 5 kegle - begge i klubbens lokaler.

EM 3 bande kvinder 2009

EM 3 bande kvinder blev afviklet i Bristol i dagene 21.-23. august. EM-stævnet forløb vist til alles tilfredshed. Spillere og medrejsende fans gav udtryk for stor tilfredshed og for "truppen" omkring arrangementer (personer fra DDBU, BUF og Bristol) var det en fornøjelse at arbejde med / for en flok positive og meget socialt indstillede spillere og deres sympatiske "fans". Det var dejligt at se, at når der blev spillet kamp/e, var alle til stede i spillelokale - interesserede og klar med bifald for et godt stød. Andre i billardverdenen kunne lære noget af den uselviske indstilling som disse 16 billardkvinder og deres tilhængere udviste.

På billedet de 4 medaljevindere. Guld til KLOMPENHOUWER (med guldtræsko), sølv til JETTEN, bronze til DEGENER og GEELEN. Stor succes for Holland med 3 medaljetagere - kun Degener fra Tyrkiet kunne blande sig i medaljestriden. Bristols Susanne Berntsen tabte i puljen, mens de to andre danskere, Marianne Mortensen og Jeanette Jensen blev begge nr. 2 i puljen, mens tabte i kvartfinalen.

 

 

.